Olen viime aikoina pörräillyt ahkerasti Tuumailujen hallintapuolella, poistellut nyttemmin kuvattomiksi muuttuneita postauksia. Olen merkinnyt omiin arkistoihini kuvat huonosti, suurimmassa osassa en kyennyt enää päättelemään mikä kuva on postauksessa ollut. Kuvien katoaminen ei minua niinkään harmita, onhan minulla niistä kopiot jossakin arkistoissani kuitenkin, luulisin, mutta kuviin liittyvien kommenttien hävittäminen tyhjien postausten ohella harmitti sitäkin enemmän.

Jotain uutta luovaakin seurausta asiasta oli. Perustin kuvablogin. Kokeilen sen päivittämistä, jospa se innostaisi taas kuvailemaan enemmän pitkästä aikaa. Blogin nimi on arkikuvia, ja nimi kertoo olennaisimman monessakin mielessä. En ole ammattikuvaaja enkä kovin kummoinen amatöörikään, mutta kameran kanssa on mukavaa katsella arkisia juttuja ja ympärillä olevia pieniä asioita, jotka usein liki ihmeiksikin muuttuvat. 

Tämänpäiväinen kuvapäivitys auttoi valitsemaan sunnuntaiklassikon. Eli Hiski Salomaan Tiskarin polkka. Jos käytte vilkaisemassa kuvia, ymmärrätte miksi.

Muita arkisia tai juhlavia klassikoita soi täällä.