Where The Boys Are on tuttu monelle Connie Francisin esittämänä, laulu on samannimisestä elokuvasta. Niin mainio kuin Connien tulkinta onkin, nyt mennään coverlinjalla. Joku aika sitten minulle suositeltiin kuunneltavaksi John Grantia, amerikkalaista laulajaa ja lauluntekijää, joka on julkaissut tähän mennessä yhden soololevyn, Queen of Denmark (2010). Grantin jälkiä seuratessani päädyin kuuntelemaan miehen aiempaa bändiä, The Czarsia (onkohan nimi ollut seurausta Grantin venäjän opinnoista?) ja bändin musisointi miellyttikin kovasti.

Czars on levyttänyt albumillisen covereita ja tuolta Sorry I Made You Cry -levyltä löytyy myös tämä hivelevän kaunis ja herkkä Where The Boys Are.

 


Sorry I Made You Cry on coverit hyväksyville akustisen musiikin ystäville pienimuotoinen aarrelevy. Kuunnelkaa vaikka mitä herrat saavat irti Abban laulusta Angel Eyes. Ja kyllä John Grantin soololevyynkin kannattaa tutustua. Tutustumisen voi aloittaa vaikkapa Midlaken kanssa tehdystä I Wanna Go To Marz'ista, joka mahtuisi viime vuoden TOP5 kappalelistalleni.

Toisenlaisia klassikoita voi kuunnella Lepiksen uudelta sammakkolinjalta.