457083.jpg

Aamulla eilisen räntäsateen tilalle oli astunut aurinkoinen kevätpäivä. Pihassa vaahteransilmun vesipisara vilkutti auringonvaloa, oli pakko kokeilla saisiko sen taltioitua kameralla.
  457101.jpg

Pienistä pihatiellä olleista jäälammikoista huolimatta päätin aloittaa pyöräilykauden. Matkalla äänestyspaikalle pohdin vielä ehdokastani. Olin löytänyt kaksi tasavahvaa ehdokkasta, joista oli vaikea päättää sopivinta. Lopulta tein valintani nimen perusteella. Valitsin ehdokkaan, jonka nimi miellytti hieman enemmän. Jostainhan se ero oli kaivettava. Olisin voinut tietenkin myös painotta ikää ja asuinpaikkaa, mutta päädyin vaihteeksi nimeen. Nimet ovat kiehtovia ja olen ollut niistä aina kiinnostunut, joten ei ihan pöllö idea tehdä valinta - ensin olin kuitenkin tarkistanut mitä loppusuoralle valitsemani ehdokkaat politiikasta ja yhteiskunnasta ajattelevat.

Illalla juutun jälleen katsomaan vaalivalvojaisia. Valvojaiset ovat aina kiehtovaa katsottavaa, vaikka hieman harmaa ja draaman lakeja kaihtava ohjelma onkin. Tänään pääsen näkemään pärjääkö Tarmon korvaaja hommassaan. Minkä koreografian hän valitsee kynän pitelyn ja takin riisumisen tilalle? Toivottavasti Sami vaaleansinisessä paidassaan on edelleen kommentoimassa.