Maurelita haastoi minut samplauskiertikseen: "Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista, ottamalla virke kustakin vähintään ja yksi haastajan blogista ja haasta jokainen lainaamasi blogaaja, paitsi haastajasi." Osallistun hieman soveltaen, en lainannut kokonaisia virkkeitä vaan osia:

Sääkeiju ei vieläkään suosi meitä, ukkonen roiski niin että kalliot jytisivät. On suurempia kuvia, häikäisevämpiä, huikeita. Paluumatkalla näin ensimmäiset kielot.

Myös Äijä ja Silja Orvokki haastoivat tähän kiertiksen, joten tässä toinen tarina:

Huomenna pitäisi tulla tarjous. Tuli mieleen että pitäiskö kasvattaa takatukka. Se on helevetin helppoa. Ajattelin myös ryhtyä kommentoimaan paikallispolitiikkaa. Sieltä sitten ilmaantuikin kaksi lipevää paikallista bisnes-nuorukaista, joilta sain arvokkaita vinkkejä jatkoa varten. Pörinässä oli kuultavissa talven jälkeistä innostuneisuutta. Ei tätä voi uskoa todeksi.

Lisäys 2.6.: Kun Petrakin minua lainasi, niin jatkan samplauslinjalla. On tämä sen verran hauskaa. Nyt en haasta ketään.

Pidimme pienen naurujoogahetken. Ehkä tästä syystä ei oikein tiedä miten suhtautua kevyeen flirttiin. Ehkä myös joskus mietin, millä ihmeen kriteereillä sitä ihmiset parinsa valitsevat, mutta itsepä valitsevat. Rakkauden roihutessa muutetaan saman katon alle. Olemme nimittäin kovasti tunteellisia.