Siis Linnan juhlia katsellessa. Miksiköhän televisioitu juhla näytti lauantaitansseilta? Missä olivat haastattelut? Asut eivät juuri riemastuksen huutoja nostattaneet, jokunen pyrskähdys ja voi hyvä tavaton -huokaus rytmittivät katsomista. Niinpä pettynyt katsoja alkoi suunnitella uudenlaista pukeutumisetikettiä, jonka myötä lehtien pukukavalkaditkin saisivat uutta ilmettä.

Voisiko ensi vuonna kokeilla sitä, että naisilta vaadittaisiin tarkkaan määritelty musta puku, johon vaihtelua voi tuoda ainoastaan hihan pituuksilla? Kaula-aukon koko on määrätty peittäväksi, kengät olisvat mustat, mieluiten lakeria, laukku musta tai hopeinen, kampaus hillitty, meikki ei toivottavaa tai huomaamaton.

Uusi pukeutumisetiketti nostaisi pääosaan miehet. Heidän pukeutumiselleen asettaisiin myös muutamia vaatimuksia: asun on oltava juhlallinen ja pitkä, vähintään nilkkaan, hiusten ja ehostuksen juhlaan sopivia. Muuten vapaat kädet ja huippusuunnittelijoiden, uusien tai vanhojen, käyttäminen on suositeltavaa. Salamavalojen loisteessa miehet saisivat kerrankin poseerata uusissa värikkäissä asuissaan. Pitkät housut olisivat toivotuimmat, mutta taiteilijoille sallittaisiin tässäkin asiassa poikkeuksia. Pitkät ja liehuvat kampaukset eivät olisi etiketin mukaisia. Parturit voisivat anoa erikoislupia putiikkinsa aukioloihin ja liehuletit voisivat laitattaa hiuksensa ennen juhlia eikä yön yli nukuttuja kampauksia olisi kellään.