Hyvää pääsiäistä, iloa kaikille!

Mietin pitkään mitä soittaisin näin kauniina päivänä. Koska tylsä kevätflunssa pidättelee sisällä nenäliinapakkauksen lähettyvillä ja sallii nauttia lintujen visertelystä vain avoimen ikkunan kautta, on laulukin haikea. 

Tarja Merivirta on yksi vähän tunnettuja laulajiamme, jota ei haastatella naisetenlehtiin ja jonka levyt eivät ainakaan vielä ole kivunneet listojen kärkeen. Harmillista, sillä Merivirralla on kaunis ja kuulas ääni ja hänen levyjensä, esimerkiksi Laulu ilman nimeä (mukana esimerkiksi tulkinnat Jolenesta ja Walking in the Air'ista nimellä Avaruus), soisi löytävän kuulijoita. Tarja Merivirtaa pidetään armoitettuna country- ja folklaulajana, tuubista löytyy muun muassa hänen duettonsa Tom Russellin kanssa. Mutta muutakin hän on tehnyt, Merivirta on käynyt vuosia vanhainkodeissa laulattamassa vanhuksia ja AamuTV:n haastattelussa hän kertoo aiheeseen liittyvästä levy-ja kirjaprojektistaan.

Sunnuntain haikea kappale on yksi hänen kauneimmista lauluistaan eli Timo Kiiskisen säveltämä ja sanoittama Hänen vuokseen, joka on ilmestynyt levyllä Valon hetki (1997). Countrytausta kuuluu mukavasti sovituksessa.

Muita pääsiäissunnuntain klassikkoja voi kuunnella täällä.