Kirje(itä) itselle

Mistä alkaa keski-ikä, mitä on huumori? Piirretty lehmä ja heitukka, päätoimiseksi naiseksi älä rupea. Katson ulos ikkunasta, mistä lihavalle kumppani? ”Ja hän olisi kyllä sen poiminut ja painanut povelleen” - sen levyn haluaisin kuulla. Mutta tarvitaanko laulussa kertosäettä, rakkauslauseita? Surullista musiikkia. Älä kysy minulta miksi lähdin.


************************
 
Varis lentää raakkuen, matka loppuu kesken. Vanhan miehen katse ja rahisevat leukapielet, puolihorros: ”Mä tulen ja menen ja ääneni särähtelee.”  Muistot rakentaa tarinat laulujen takana. Taru vanha Kreikasta näin kertoo: jätetty mies, maantieltä hän lähti. Hämärä menneisyys kolistelemassa sarvia. Ylpeys ja ennakkoluulo vallankäytön muotoja. Vaikeita lauseita, karhea kurkku. Katuminen? Saako rahalla onnea? Mansikoita marraskuussa, hiljaiset sillat ja talon ulapalla. Kyvyttömyys osoittaa tunteita saven muovailua, kaikki mitä rakasti: schaalegeriseppele ja voikukka.
 
************************

 
Nainen, silta, katse. Rakkauden ovi . Salainen rakkaus, vanhempi nainen ja nuorempi mies säkeitä Pietarista.

************************

 
Positiivisuutta pohjalaisittain: runoja marraskuusta ja runoja onnistumisesta.

************************

 
Median muuttunut naiskuva: silikoninaisten mitättömät rinnat aiheellista ironiaa?

'*****************************************************************************************

Jatkoin hakusanoilla ja -lauseilla leikittelyä. Lauseet ja sanat ovat suoria lainoja tilastosta, muutokset ja lisäykset on merkitty kursiivilla. Erisnimet olen joistakin lauseista jättänyt pois.