Tuubissa koen usein mukavia ahaa-elämyksiä. Joskus niitä tosin voisi sanoa hieman noloiksi, mutta palataan niihin ehkä myöhemmin. Hauska ahaa-elämys oli  I'm Gonna Be (500 Miles(laulu pitää kuunnella linkin takaa)Klikkasin laulun soimaan ja kas, minähän tunnistin kertosäkeen. Mistä, en tiedä, ja milloin kuultuna, ei mitään tajua. Ainakaan en ole kuullut sitä edinburgilaisen jalkapallojoukkue Hibernianin kotimatsissa Hibsien tehtyä maalin. Hibernian on muuten joukkue, jota Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen on valmentanut ja jossa hän on pelannutkin.

Laulun esittää skottilainen Proclaimers. Ja jos bändi ei ole teille tuttu, niin voin kertoa, että videolla todella laulaa kaksi nuorta karihotakaiskloonia, eli bändin perustaneet identtiset kaksoset Charlie ja Craig Reid.

Proclaimersin musiikki liittyy Hibseihin muutenkin. Sunshine on Leith soitetaan joukkueen kotiotteluiden yhteydessä. Tunnelma lienee ollut liikuttava (niin kuin tämän linkin takaa voi huomata),  kun joukkue viimeksi voitti Skotlannin liigacupin vuonna 2007 . Jalkapallossa on vähän tällaisestakin kyse.

Ja jos jalkapallo herättää suurta vastustusta eikä siksi voi sietää ainuttakaan laulua, joka on futikseen liitetty, voi kuunella veljesten version Wreckless Ericin kappaleesta Whole Wild World (kyllä, sama biisi, jonka myös Eput ovat tehneet suomeksi eli Nuori poika).

Muita klassikoita täällä.