Mikä on blogini kuudes kuva, sitä kyselee SusuPetal haasteessaan? Varsinainen kuudes kuva oli koko blogini ensimmäisessä kuvallisessa postauksessa, jonka aiheena oli curlingin kulku ja se ilmestyi helmikuussa 2006 pian Torinon olympialaisten miesten curlingin loppuottelun jälkeen. Kanada voitti, Suomi sai hopeaa. Olin juuri muutamien blogituttavieni avulla oppinut siirtämään blogiin kuvia ja siitä innostuneena rakensin eri kuvatoimistojen julkaisemista kuvista oman näkemykseni curlinottelun kulumisesta. Kuudennessa kuvassa on curlingkiviä. Pidän tuosta sarjasta itse edelleenkin, mutta en ehkä voi valita kuvaa blogini kuudenneksi kuvaksi, koska se ei ole itse ottamani.

Hankin digikamerani heinäkuussa 2006. Ilman blogiani en muistaisi kameran hankintavuotta. Aluksi julkaisin innoissani kuvasarjoja, joten varsinainen kuudes itse ottamani blogikuva olisi tämän sarjan toinen kuva. Päätin kuitenkin valita kuvan kuudennesta postauksesta, jossa on itse ottamiani kuvia ja tuossa postauksessa on vain yksi kuva. Se ei ole hääppöinen, itse asiassa aikamoisen huono, mutta kiinnostavan siitä tekeekin teksti ja sitä kautta blogi(e)n eräänlainen päiväkirjamuoto, joka usein päiväkirjojen tavoin on kiinni hetkessä.

Kirjoitus on julkaistu elokuussa 2006 otsikolla Mitä tänään opin ja nyt vajaan neljän vuoden jälkeen on pakko todeta, etten enää osaa sanoa monestakaan kohdasta mihin se liittyy. Opit sinänsä ovat yhä päteviä. Mutta mikähän on ollut tuo romanttinen komedia, jossa Jean Reno on ollut sivuroolissa? Kenen ystäväni riemu on ollut tarttuvaa ja miksi hän ollut niin iloinen? Ja kukahan oli se tuntematon muusikko, jonka levy oli kannattanut lainata? Tässä teksti ja kuva:

  • Kannattaa lainata tuntemattomien muusikoiden levyjä.
  • Parhaimmillaan romanttiset komediat ovat hyvin viihdyttäviä.
  • Jean Renokin sopii romanttiseen komediaan ainakin sivuroolissa.
  • Vanhojen pyörien satulat eivät ole pehmustettuja.
  • Lottahistoria on mielenkiintoista.
  • Ystävien riemu tarttuu.
  • Vielä en voi tilata pizzaa etunimellä.
  • En halua pizzaa vähään aikaan. En myöskään mansikkajäätelöä.
  • Luumut eivät ole vielä kypsiä.

 

 

 
(Linkattujen kirjoitusten kommenteista paljastui se, että jotkut kommentoijat vierailevat edelleenkin blogissani ainakin silloin tällöin. Terveisiä!)