"Ruoka on seksikästä, ja sen valmistusprosessi on hyvin aistillinen. Uskon, että juuri tämän takia ruokaohjelmat ja -elokuvat ovat niin suosittuja." toteaa Catherine Zeta-Jones Anna-lehdessä (33-34/2007, s. 35) julkaistussa haastattelussa. Katson Tupperwarepurkista lautaselle kippaamaani ankeannäköistä pastasalaattia. Mitenkään aistillista ei työruokani valmistaminen ollut. Keitin makaronit samalla kun kirjoitin hömppälukemisen häpeämisestä, pilkoin sipulit kiireessä ja huljautin hampurilaispaikan majoneesipussin sisällön makaronien ja sipulin päälle. Äitini lounaspöydästä poimin mukaan pari lihapalaa ja punajuurisalaattia. Töissä lisäsin joukkoon tomaattia ja salaatinlehtiä. Kolmessa paikassa valmistettu ruokani ei ole seksikästä, aistillisinta on työpaikan tarjoama sininen lautanen. Annos tuo mieleen tillilihan, joksi kouluruokatesti minut määritteli. Epäilen, että Catherine ei puhunut arkiruuasta eikä varsinkaan duunieväistä.